Kunst gids

Terug naar Kunst startpagina

Start  »  Gids  »  K  »  Kunst  »  Kunstenaars NL

Kunstenaars NL gids

Kunst gids

21. Judybakker.com
Judy Bakker is autodidact. Haar werk is abstract. Het werk is boeiend en fascinerend, het kleurgebruik en de gelaagdheid geeft haar schilderijen een geheel eigen emotie en sfeer.

http://www.judybakker.com/

22. Kleurrijkschilderij.nl
kleurrijke schilderijen voorzien van dikke lijnen en vrolijke figuren

http://www.kleurrijkschilderij.nl/

23. Koeno Jansen
In de vaak landschappelijke werken speelt verstilling, de ruimte scheppende werking een belangrijke rol. Ze tonen geen vage vormen. Binnen de beperking van strakke kaders geven de kleuren een onverwachte lading van vrijheid, diepte, spanning,licht.

http://www.koenojansen.com/

24. krommelijn
Op deze site laat ik U mijn digitale, eigenwijze stijl zien. Vloeiende lijnen,expressieve kleuren en speelse accenten geven mijn figuratieve werk een frisse,vrolijke uitstraling.

http://www.krommelijn.exto.nl

25. Liesbeth Jonker
Op geheel eigen ontwikkelde wijze maakt Liesbeth Jonker heel realistische sculpturen van voorn.l. roofvogels uit o.a. klei, textiel, draad en olieverf. Voorheen heeft zij altijd geschilderd waarvan ook enkele schilderijen zijn te zien op haar website.

http://www.liesbethjonker.nl

26. Madelene van der Linden
Op mijn website zijn schilderijen te vinden die gemaakt zijn met acrylverf. Ik heb een kinderserie, Afrikaanse schilderijen, bloemenschilderijen en handige informatie over acrylverf en schilderen in het algemeen.

http://www.madelenevanderlinden.nl/

27. Marco Gasparri
Overzicht van de verfijnde olieverfstillevens van Marco Gasparri. De schilderijen zijn ook te bezichtigen bij de Galerie MG te Amsterdam.

http://www.marco-gasparri.com

28. Molveld-Decoraties
Een zeer uitgebreide website met ambachtelijke decoraties aangebracht op diverse ondergronden

http://www.moleveld-decoraties.nl/

29. Oswin Gesselli
Oswin Gesselli is een fotokunstenaar met een grote passie voor natuur en fotografie. In zijn Art Gallery leest u meer over zijn motivaties bij het maken van zijn foto kunstwerken, in tekst of gedichten. De natuur speelt een grote rol in zijn werken.

http://www.gesselli.nl

30. Peer Veneman
Website Peer Veneman

http://www.peerveneman.com/

31. Sick & Twisted Art
Jeugdstijl is een assemblage kunstenaar met een voorliefde voor de donkere kant van het leven. Maakt gebruik van materialen die hij gevonden heeft bij kringloopwinkels, rommelmarkten e.a.

http://www.jeugdstijl.eu/

32. Studio Rik van den Broek | Animatie & Illustratie
Studio Rik van den Broek - gespecialiseerd in illustraties, schilderijen en animaties.Op deze site kunt u een groot deel van zowel zijn persoonlijke, als in opdracht gemaakte werk bekijken.

http://www.rikvandenbroek.com/

33. The heart of art
www.Theheartofart.nl In hartje Hengelo staat een galerie met een hart voor kunst: The Heart of Art. De galerie exposeert, verkoopt en leent hoofdzakelijk werk uit van de Hengelose kunstenaar Gena. Alle schilderijen zijn voorzien van een echtheidscertif

http://www.theheartofart.nl

34. ToscanArte
ToscanArte laat werk zien van beeldend kunstenaar/schilder Henriette Heidstra, die tevens cursussen tekenen, schilderen en Italiaanse taal verzorgt. Ook schildervakanties in Toscane/Itali?, en in Andalusi?/Spanje.

http://www.toscanarte.nl

35. Trudy Coppens
pastelkrijttekeningen

http://sites.google.com/site/trudycoppens/

36. Yvonne van der Kracht
Aquarellen op rijstpapier in diverse technieken. Workshops. Ontwerp op maat voor geboorte of trouwkaart.

http://yvonnevanderkracht.wordpress.com/
Pagina « 1 | 2  »